Ervaar het magische ultieme gevoel van kerst.

Het magische ultieme gevoel van kerst, wat is dat nou eigenlijk? Aan de ene kant zijn het tradities van vroeger uit en herinneringen aan het verleden. Maar aan de andere kant ook het gevoel van verwachtingen naar wat er allemaal komen gaat. Een magisch moment, het is er even. Voor iedereen is het ultieme kerstgevoel anders, je kunt het niet afdwingen. Om dit ultieme kerstgevoel te ervaren is het belangrijk om je lichaam en geest de rust te geven. Zorg dat je je zorgen even opzijzet en geniet van het moment.

Prikkel al je zintuigen. Zorg voor traditionele kerstmuziek, krijg het warme gevoel door het ontsteken van kaarsen, ruik aan die heerlijke dennenboom. Dit zorgt ervoor dat je geniet van het moment. Het is er even, vluchtig en vol verwachtingen: Het magische ultieme gevoel van kerst.

Hieronder vier sprankelende tips die jouw doen helpen het magische ultieme gevoel van kerst te beleven:

  1. Relax. Kom tot rust, gun jezelf de rust. De schoonheid van het leven zit in de kleine rustige momenten.

  2. Planning. December is voor de meeste mensen een drukke tijd. Het voelt alsof er nog veel moet gebeuren voor het einde van het jaar. Zorg dat je alles op tijd binnen hebt voor de feestdagen zodat je alleen maar langer en meer van de mooie decembermaand kunt genieten.

  3. Geluk en verdriet. Ze liggen dichtbij elkaar. Er is ruimte voor alle gevoelens. Sta stil bij de verdrietige gebeurtenissen, maar ook bij de mooie momenten waarin je blij bent.

  4. Tradities. Ze helpen je om aan die mooie herinneringen te denken. Welke traditie het ook is je ervaart het elk jaar anders. Creëer herinneringen en prikkel je geheugen.

Onthoud, kerst bestaat niet alleen uit twee dagen. Geniet ook van de voorpret. Probeer dankbaar te zijn voor elk moment dat jij het gevoel van kerst gaat ervaren. Voor je het weet, is het weer voorbij!

Maak kerst nu nog mooier en geef je geliefde een mooi kerstcadeau.
Ontdek de nieuwste collectie ‘the touch of floral’.

Ontdek hier