Oops...
Slider with alias Eveland-Opt011 not found.

Ontdek de nieuwste collectie 'Forest'

Verwen jezelf met een weldadig gevoel van luxe. De schuimende douchegel ‘Go into the forest’ is een verademing voor het lichaam. De bijzonder warme geur is geïnspireerd op het karakter en de beleving van een bosrijke omgeving.

Gebruik de genezende kracht van de natuur om stress of angst te verlichten

Het wordt steeds vaker aangeraden door gezondheidswetenschappers: een dagelijkse dosis groen. De natuur heeft ontegenzeggelijk een effect op de menselijke gezondheid en het welzijn. Een bezoek aan een bos, weideland of het strand is een goede manier om te herstellen van stress en spanningen.

Geniet van het zachte groen in deze bijzondere 7 bossen.

De zachte, geurende bosgrond, de rust van het buiten zijn in de frisse lucht, het prachtige zachte licht dat door het groene bladerdak valt: wandelen in de bossen is een heerlijke (en gezonde) manier om de tijd te verdrijven.

The Story of Soapment

Iedereen heeft ze, al sta je er vaak niet bij stil. Fijne herinneringen in de natuur. Momenten toen je klein was, spelend tussen de bladeren en rennend door het gras. Of jaren later, wandelend door de bergen terwijl de zonnestralen op je lichaam vallen. Zoekend naar de eindbestemming met dat prachtige uitzicht dat je………

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan en ontvang het laatste nieuws over Soapment®.
Je gegevens worden gebruikt zoals beschreven in het privacy beleid.